Unifier ja Evidensia aloittavat yhteistyön

27.4.2016 - 09:00

Unifier Oy ja Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy (ent. Animagi ja Univet) aloittavat yhteistyön toukokuun alussa. ”Ihmiset panostavat nykyisin entistä enemmän lemmikkeihinsä. Viimeisenä palveluksena lemmikki halutaan hoitaa arvokkaasti loppuun saakka ja nyt lemmikistään luopuvan omistajan on mahdollisuus tilata Kehto lemmikkieläinarkku suoraan Evidensia-eläinlääkäriasemalle”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Olli-Pekka Kinnunen.

 

 

"Haluamme olla täyden palvelun talo"

”Lemmikin omistajille tulee joskus eteen tämä surullinen hetki, jossa joudutaan tekemään päätös lemmikin luopumisesta ja yleisin tapa luopua lemmikistä on eutanasia eläinlääkärillä. Tämä luopumishetki on raskas ja tunteellinen, ja tässä korostuu entisestään omistajan ja lemmikin välinen side ja halu kohdella rakasta perheenjäsentä kunnioituksella myös sillä viimeisellä matkalla. Tällä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan lemmikinomistajille nyt tämän mahdollisuuden, kun se luopumishetki on käsillä, sanoo Olli-Pekka Kinnunen.

”Evidensia on Suomen laajin ja monipuolisin verkosto eläinlääkäreitä ja eläinlääkäriasemia. Sairaaloissamme lemmikit saavat vain parasta hoitoa ja huolenpitoa Suomen parhailta erikoisosaajilta kaikilla hoitoalueilla. Haluamme olla täyden palvelun talo ja yhteistyö Unifierin kanssa antaa myös meille lisäarvoa palveluihimme, kun pystymme tarjoamaan omistajille mahdollisuuden saattaa lemmikki arvokkaasti loppuun saakka”, kertoo Evidensia Eläinlääkäripalveluiden hankintapäällikkö Outi Ahlström.

 

Kehto hautaustuotteen saa suoraan eläinlääkäriasemalle

Lemmikistään luopuva omistaja voi tilata nyt alkuun Kehto hautaustuotteen suoraan Evidensia-eläinlääkäriasemille. ”Lähdemme alussa pääkaupunkiseudun toimipisteillä yhteistyöhön ja tarkoituksena on laajentaa toimintaa niin, että hautaustuotteitamme on saatavilla ympäri Suomen olevista Evidensia-eläinlääkäriasemilta, mainitsee Olli-Pekka Kinnunen.

Lemmikin eutanasia sovitaan yhdessä lemmikinomistajan ja eläinlääkärin kanssa aina ennakkoon ajanvarauksena. Kehto-hautaustuote voidaan tilata jo valmiiksi Evidensian eläinlääkäriasemalle tai lemmikin omistajan kotiin. ”Eutanasiatoimenpiteen jälkeen lemmikinomistaja voi ottaa eläinystävänsä mukaansa tai hän voi jättää lemmikin vastaanotollemme Kehdossa säilytettäväksi, josta eläintuhkaamo noutaa lemmikin tuhkattavaksi, mikäli omistajalla ei ole mahdollisuutta viedä sitä itse tuhkaamoon”, kertoo Outi Ahlström.

”Kehto on kestävä ja turvallinen ja se soveltuu myös kuljettamiseen, sillä menehtyneitä lemmikkieläimiä tosiaan kuljetetaan hyvin usein krematorioiden noutamina tai julkisessa liikenteessä”, lisää Olli-Pekka Kinnunen. ”Tuhkaus on yleisin tapa, millä lemmikki haudataan, mutta moni lemmikinomistaja haluaa lemmikkinsä viimeiseksi leposijaksi koti- tai kesämökkinsä pihan ja ekologinen Kehto sopii myös maahan hautaamiseen.”

 

Kehto tuoteperheessä on kuusi eri kokoa pienimmistä matelijoista, linnuista ja jyrsijöistä jopa 80 kiloa painaviin koiriin. Kehto tuoteperhe sai vuoden 2015 lopulla Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) myöntämän mallioikeuslain mukaisen mallisuojan. Kehto on suomalaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusta.

 

Voit hankkia tuotteitamme verkkokaupasta

Lisää uutisia

29.11.2016

Kuljetuspalvelumme saattaa lemmikkisi viimeiselle matkalle

Lemmikin omistajille tulee joskus eteen se surullinen hetki, jossa joudutaan tekemään päätös lemmikin luopumisesta ja tässä korostuu entisestään halu kohdella rakasta perheenjäsentä kunnioituksella. "Voimme noutaa lemmikin kotoa ja kuljettaa sen eläinlääkärille sekä tarvittaessa myös tuhkaukseen. Kuljetuspalvelumme avulla pystymme nyt tarjoamaan lemmikkien hellävaraista huolenpitoa myös sillä viimeisellä matkalla", kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Sjöberg.  ...

13.6.2016

Kehto hautaustuotteet saatavilla nyt myös ShowHau Centeristä

Kehto lemmikkieläinarkkuja saa nyt myös Vantaan Tammistossa sijaitsevasta täyden palvelun koiratapahtumakesku ShowHau Centeristä.     ShowHau Center on täyden palvelun koiratapahtumakeskus ja palveluihin kuuluu mm. päivähoito ja koirahotelli, harrastusmahdollisuksia ja lemmikkitarvikekauppa. – Eläinten hyvinvoinnin merkitys yhteiskunnassamme kasvaa jatkuvasti. Lemmikit ovat perheenjäseniä ja niille halutaan parasta palvelua ja niiden hyvinvointiin panostetaan yhä enemmän...