Kehto hautaustuotteet saatavilla nyt myös ShowHau Centeristä

13.6.2016 - 09:24

Kehto lemmikkieläinarkkuja saa nyt myös Vantaan Tammistossa sijaitsevasta täyden palvelun koiratapahtumakesku ShowHau Centeristä.

 

 

ShowHau Center on täyden palvelun koiratapahtumakeskus ja palveluihin kuuluu mm. päivähoito ja koirahotelli, harrastusmahdollisuksia ja lemmikkitarvikekauppa. – Eläinten hyvinvoinnin merkitys yhteiskunnassamme kasvaa jatkuvasti. Lemmikit ovat perheenjäseniä ja niille halutaan parasta palvelua ja niiden hyvinvointiin panostetaan yhä enemmän. ShowHau shopin huippulaadukkaista valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen koirallesi niin ruoista tarvikkeisiin. Myös uniikit, korkealaatuiset Kehto lemmikkieläinarkut ovat hyvä lisä tuotevalikoimaamme, sillä haluamme myös tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saattaa oma perheenjäsen hellävaraisesti viimeiselle matkalleen, kertoo tuottaja Jari Ylinen.

- Voit tuoda koirasi ShowHau Centerin huolehtivan ja ammattitaitoisen henkilökunnan huolehdittavaksi päivähoitoon tai vaikka lomamatkasi ajaksi koirahotelliin. Hyvinvointiyksikössämme on asiantuntijoita hoitamassa parhaiden ystäviemme hyvinvoinnista ja antamassa päivittäisiä elämyksiä. Centerissämme voit myös viettää koirien synttäreitä.

Kehto-tuotteet esitellään myös ShowHau TV-ohjelmassa sunnuntaina 19.6. Ohjelma on nähtävissä FOX-kanavalla ja ohjelmaa juontaa Satu Tuomisto.

ShowHau Centerissä on myynnissä kaikki Kehto-sarjan koot mallit U1-U6. Mallit U1 ja U2 soveltuvat mm. jyrsijöille, linnuille ja matelijoille. Mallit U3-U6 sopivat kissoille ja koirille.

Lisää uutisia

29.11.2016

Kuljetuspalvelumme saattaa lemmikkisi viimeiselle matkalle

Lemmikin omistajille tulee joskus eteen se surullinen hetki, jossa joudutaan tekemään päätös lemmikin luopumisesta ja tässä korostuu entisestään halu kohdella rakasta perheenjäsentä kunnioituksella. "Voimme noutaa lemmikin kotoa ja kuljettaa sen eläinlääkärille sekä tarvittaessa myös tuhkaukseen. Kuljetuspalvelumme avulla pystymme nyt tarjoamaan lemmikkien hellävaraista huolenpitoa myös sillä viimeisellä matkalla", kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Sjöberg.  ...

27.4.2016

Unifier ja Evidensia aloittavat yhteistyön

Unifier Oy ja Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy (ent. Animagi ja Univet) aloittavat yhteistyön toukokuun alussa. ”Ihmiset panostavat nykyisin entistä enemmän lemmikkeihinsä. Viimeisenä palveluksena lemmikki halutaan hoitaa arvokkaasti loppuun saakka ja nyt lemmikistään luopuvan omistajan on mahdollisuus tilata Kehto lemmikkieläinarkku suoraan Evidensia-eläinlääkäriasemalle”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Olli-Pekka Kinnunen.     "Haluamme olla täyden palvelun talo...