Kehto

Mallisuojattu Kehto® tuoteperhe on tarkoitettu poltto- tai maahautaamiseen sekä menehtyneiden lemmikkien kuljettamiseen. 

Käytännöllinen ja kestävä Kehto® tuoteperhe pitää sisällään 6 eri kokoa aina pienimmistä matelijoista, linnuista ja jyrsijöistä jopa 80 kiloa painaviin lemmikeihin asti. Valmistusmateriaalinsa ansiosta Kehto® on tukeva ja kestävä. Se on myös kevyt ja näin ollen sitä on helppo käsitellä ja kuljettaa.

Kehto® on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja pienen hiilijalan jälkensä ansiosta se on ympäristöystävällinen. Kehto® on suomalaista designia ja se valmistetaan käsityönä Suomessa.

Tuoteperheessä on kaksi sarjaa: pienet lemmikkit ja suuret lemmikit. Pienten lemmikkien Kehto® soveltuu esimerkiksi pienille jyrsijöille, matelijoille ja linnuille. Tässä sarjassa on kaksi kokoa: mallit U1 ja U2. Suurten lemmikkien sarja sopii esim. koirille, kissoille sekä isoille matelijoille ja linnuille. Tässä sarjassa on neljä kokoa: mallit U3-U6. Tutustu lisää kokotaulukkoon. Suuremmille lemmikeille suunnatussa sarjassa tuotepaketti sisältää myös ekologisen Lehto-tuhkauurnan ja peitteen.

Kehto tuoteperhe sai Patentti- ja rekisterihallituksen myöntämän mallisuojan (rek.numero 25771) tammikuussa 2016.

Jokainen tuote sisältää aitoustodistuksen, joka takaa tuotteen olevan aito ja alkuperäinen Unifier-tuote.