Lemmikkieläinten hellävaraiseen hautaamiseen korkealaatuiset, persoonalliset ja ekologiset hautaustuotteet

3.11.2015 - 15:50

Uusi, innovatiivinen Unifier lanseeraa kaikenkarvaisille lemmikkieläimille poltto- ja maahautaamiseen ekologiset ja kestävät arkut sekä uurnat. Arkkumallisto Kehto ja uurnamallisto Lehto ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista ja pienen hiilijalan jälkensä ansiosta ne ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteet ovat suomalaista suunnittelutyötä ja ne valmistetaan käsityönä Suomessa.

”Tuotteidemme idea syntyi, kun oli mahdotonta löytää korkealaatuisia, esteettisiä ja ekologisia hautaamistuotteita lemmikkieläimille. Lemmikkieläimet ovat meille sydänasia ja haluamme tuotteillamme antaa arvoa ja kunnioitusta kuoleman kohdatessa. Molemmat tuoteperheemme Kehto ja Lehto ovat käyneet pitkän kehitysprosessin, joka pohjautuu markkinointitutkimuksissamme vahvimmin esille nousseisiin kriteereihin, joita olivat mm. ekologisuus, helppokäyttöisyys, korkealaatuisuus ja turvallisuus, kertoo yrityksen myynti- ja markkinointijohtaja Olli-Pekka Kinnunen. ”Kehto on suunniteltu kevyeksi, kestäväksi ja turvalliseksi ja siten sitä on helppo käsitellä ja se soveltuu myös kuljettamiseen. Kehto kestää myös julkisen kuljetuksen, sillä menehtyneitä lemmikkieläimiä kuljetetaan usein krematorioiden noutamina tai julkisessa liikenteessä.”

Tutkimuksissa esiin nousseiden kriteereiden lisäksi tuotteiden muotokieli poikkeaa tyypillisestä hautaustuotteiden kolkkoudesta, uskonnollisuudesta ja vanhanaikaisesta kulmikkuudesta. Tuotteiden designissa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on, että ne eivät viesti kuolemasta. ”Lempeämmällä lähestymistavalla tuotteisiin on tuotu pyöreitä muotoja, joten ne ovat helposti lähestyttäviä eivätkä ne ole pelottavia tai surullisia”, kuvailee Olli-Pekka Kinnunen.

Kehto tuoteperheessä on kuusi eri kokoa pienimmistä jyrsijöistä aina suuriin koiriin. Lehto tuoteperhe tulee koostumaan kolmesta eri koosta. ”Meille tärkeintä on, että kaikki lemmikkieläimet saavat hellävaraista huolenpitoa hautauksessa unohtamatta sitä pienintäkään lintua, liskoa, jyrsijää, kissaa tai koiraa.”

”Tänä päivänä ihmiset panostavat lemmikkiensä hyvinvointiin ja eläimet ovat heille perheenjäseniä. Lemmikeille on olemassa paljon erilaisia brändituotteita mm. hyvinvointiin ja harrastuksiin, mutta tästä surullisesta hetkestä puuttui selvästi tällainen.” Tilastokeskuksen mukaan Suomessa vuonna 2012 oli yli miljoona lemmikkieläintä. Arvioiden mukaan noin 10 prosenttia lemmikeistä menehtyy vuosittain.

Tuotteet tulevat myyntiin Unifier verkkokauppaan 4.11.2015.

 

Lisätietoja:

Myynti- ja markkinointijohtaja
Olli-Pekka Kinnunen
+ 358 40 640 3020

Asiakaspalvelu 020 770 5160

 

Unifier on rohkea suunnannäyttäjä ja uudistaja toimialalla. Yritys ottaa kaikessa tuotekehityksessä huomioon ekologisuuden, turvallisuuden ja korkealaatuisuuden. Yhtiö ylläpitää ja kehittää suomalaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusta. Kaikessa mitä yritys ajattelee ja tekee, toimii se eettisesti ja vastuullisesti eläimet ja ympäristö huomioon ottaen. Unifier Oy on perustettu 2014.

Lisää uutisia

29.11.2016

Kuljetuspalvelumme saattaa lemmikkisi viimeiselle matkalle

Lemmikin omistajille tulee joskus eteen se surullinen hetki, jossa joudutaan tekemään päätös lemmikin luopumisesta ja tässä korostuu entisestään halu kohdella rakasta perheenjäsentä kunnioituksella. "Voimme noutaa lemmikin kotoa ja kuljettaa sen eläinlääkärille sekä tarvittaessa myös tuhkaukseen. Kuljetuspalvelumme avulla pystymme nyt tarjoamaan lemmikkien hellävaraista huolenpitoa myös sillä viimeisellä matkalla", kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Sjöberg.  ...

13.6.2016

Kehto hautaustuotteet saatavilla nyt myös ShowHau Centeristä

Kehto lemmikkieläinarkkuja saa nyt myös Vantaan Tammistossa sijaitsevasta täyden palvelun koiratapahtumakesku ShowHau Centeristä.     ShowHau Center on täyden palvelun koiratapahtumakeskus ja palveluihin kuuluu mm. päivähoito ja koirahotelli, harrastusmahdollisuksia ja lemmikkitarvikekauppa. – Eläinten hyvinvoinnin merkitys yhteiskunnassamme kasvaa jatkuvasti. Lemmikit ovat perheenjäseniä ja niille halutaan parasta palvelua ja niiden hyvinvointiin panostetaan yhä enemmän...