Haemme itsenäistä myyntiedustajaa

1.2.2016 - 14:01

 

 

Haemme nyt joukkoomme 2-4 itsenäistä myyntiedustajaa eri puolelle Suomea

Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta ja valmiiden asiakaskontaktien hoitaminen sekä oman vastuualueen myynnistä vastaaminen ja sen jatkuva kehittäminen.

Olet innokas, ulospäin suuntautunut, sitoutunut itsenäinen yrittäjä, jolla on vankka kokemus ja tuntemus myynti- ja kenttätyöstä. Eläinlääkäri- ja lemmikkieläinalan tuntemus katsotaan eduksi.

 

Edellytämme Sinulta

 • energista, idearikasta, eteenpäin vievää ja positiivista asennetta sekä ulosantia
 • yrittäjähenkisyyttä ja tiimipelaajan taitoja
 • pitkäjänteisyyttä ja halua menestyä sekä kehittää omaa osaamista
 • omaa autoa ja valmiutta tehdä liikkuvaa työtä
 • atk- ja mobiililaitteiden perushallintaa sekä
 • tuntemus kansainvälisestä viennistä ja kielitaito lasketaan eduksi

 

Tarjoamme

 • perehdytyksen työtehtäviisi ja tuotekoulutuksen
 • ammattitaitoisen myyntitiimimme täyden tuen onnistumisellesi
 • korkealaatuiset ja kilpailijoista erottuvat tuotteet
 • hyvän, innostavan ja motivoituneen työilmapiirin 
 • itsenäisen työtehtävän ja oman myyntialueen, jossa saat vastuullisen vapauden omaan työskentelyysi sekä
 • hyvät provisioansiot

 

Mikäli haluat mielenkiintoisen sekä haastavan työn, ja olla edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä toimialallamme, niin myy itsesi meille! Laita lyhyt hakemuksesi ansioluetteloineen o-p.kinnunen [at] unifier.fi 29.2.2016 mennessä. O-P Kinnunen antaa tarvittaessa myös lisätietoja 040 640 3020.

 

Unifier on uusi innovatiivinen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu ekologiset ja korkealaatuiset lemmikkieläinten arkut ja uurnat. Yritys ottaa kaikessa tuotekehityksessä huomioon ekologisuuden, turvallisuuden ja korkealaatuisuuden. Yhtiö ylläpitää ja kehittää suomalaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusta. Kaikessa mitä yritys ajattelee ja tekee, toimii se eettisesti ja vastuullisesti eläimet ja ympäristö huomioon ottaen. Unifier Oy on perustettu 2014.

 

Lisää uutisia

29.11.2016

Kuljetuspalvelumme saattaa lemmikkisi viimeiselle matkalle

Lemmikin omistajille tulee joskus eteen se surullinen hetki, jossa joudutaan tekemään päätös lemmikin luopumisesta ja tässä korostuu entisestään halu kohdella rakasta perheenjäsentä kunnioituksella. "Voimme noutaa lemmikin kotoa ja kuljettaa sen eläinlääkärille sekä tarvittaessa myös tuhkaukseen. Kuljetuspalvelumme avulla pystymme nyt tarjoamaan lemmikkien hellävaraista huolenpitoa myös sillä viimeisellä matkalla", kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Sjöberg.  ...

13.6.2016

Kehto hautaustuotteet saatavilla nyt myös ShowHau Centeristä

Kehto lemmikkieläinarkkuja saa nyt myös Vantaan Tammistossa sijaitsevasta täyden palvelun koiratapahtumakesku ShowHau Centeristä.     ShowHau Center on täyden palvelun koiratapahtumakeskus ja palveluihin kuuluu mm. päivähoito ja koirahotelli, harrastusmahdollisuksia ja lemmikkitarvikekauppa. – Eläinten hyvinvoinnin merkitys yhteiskunnassamme kasvaa jatkuvasti. Lemmikit ovat perheenjäseniä ja niille halutaan parasta palvelua ja niiden hyvinvointiin panostetaan yhä enemmän...